Cursus op maat
Voordelen
  • Volledig afgestemd op ├║w leerdoelen
  • Op elke gewenste locatie
  • Geen minimum aantal deelnemers
  • Scherp geprijsd voor met name grotere groepen

Heeft uw team zeer specifieke doelstellingen en vindt u hier niet de cursus die daarbij aansluit? Wij ontwikkelen voor u graag een training op maat. Hierin komen alle onderwerpen terug die voor u van belang zijn.

De mogelijkheden zijn eindeloos en wij weten uit ervaring dat het leereffect van deze op maat gemaakte cursussen vrijwel altijd groter is dan dat van standaard cursussen. Met name omdat er alleen maar aandacht wordt besteed aan zaken die voor uw bedrijf/ productieprocessen interessant zijn.


Spoedcursus nieuwe spuiter
Tweedaagse cursus waarbij wij een spuiter zonder ervaring hebben getraind in het juist instellen van de apparatuur en het aanbrengen van een goede poederlaag.


Spoedcursus chemisch voorbehandelen
Driedaagse incompany training waarbij wij drie operators de theoretische kennis voor het meten van de baden voor chemische voorbehandeling hebben bijgebracht. Deze opleiding was helemaal afgestemd op de specifieke installatie en bijbehorende chemie van dit bedrijf. Hierdoor konden de opgeleide medewerkers een kwalitatief goed product afleveren in een voor hen nieuwe werkomgeving.


Coaching productieleider
Cursus van een halve dag per week, gedurende een half jaar, waarin de aansturing van mensen en gesprekstechnieken centraal stond. Parallel daaraan hebben wij aandacht besteed aan het sturen op kengetallen en verbeteracties. Het resultaat was dat de managementcapaciteiten van de productieleider waren verbeterd.

Tijdens een ori├źnterend bezoek geeft u aan wat u of uw medewerkers willen leren en wat uw specifieke doelstellingen zijn. Wij ontwikkelen daarop een training die volledig bij uw wensen aansluit. Daarbij is wat ons betreft alles flexibel. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Cursuslocatie
  • Verhouding theorie / praktijk
  • Aantal deelnemers
  • Aantal en duur van de lessen
  • Beschikbaar budget

Op basis van uw wensen maken wij graag een passende offerte voor u.

Meer weten ?

Laat het ons weten en wij nemen contact met u op.

Inschrijven ?

Is deze opleiding geschikt voor u? Neem dan contact met ons op.
Contact