Over ons

Praktische
specialisten
die gaan voor kwaliteit!

Wij werken samen met onze opdrachtgevers aan het verbeteren van coatings en coatingprocessen met maar één doel: borgen van een optimale kwaliteit en levensduur van uw product.

Hoe

Onze specialisten brengen jarenlange praktijkervaring samen met diepgaande kennis van oppervlaktebehandelingstechnieken. Het is voor ons belangrijk ons in uw situatie te verplaatsen bij het bedenken van oplossingen. Wij hechten grote waarde aan de toepasbaarheid van onze adviezen. U heeft tenslotte niets aan onbetaalbare, of in de praktijk niet uitvoerbare adviezen. Kortom, wij hebben een hekel aan gebakken lucht!

Waarom?

Na 15 jaar in de coatingindustrie werkzaam te zijn geweest, zag Ben Hoppener dat er in de branche een groeiend tekort aan mensen met vakkennis en ervaring was. Hierdoor bleven bij veel bedrijven kansen op verbeteringen onbenut.

In 2008 werd daarom Coating Advies Nederland opgericht. Wij zijn begonnen met het trainen van spuiters in het uitoefen van hun vak. 7 Jaar later zijn wij uitgegroeid tot een full service adviesbureau met eigen laboratorium.

Door onze persoonlijke en vooral praktijkgerichte aanpak en door écht te luisteren naar onze klanten, hebben wij inmiddels een prachtig klantenbestand opgebouwd. Deze bedrijven maken al jaren en steeds opnieuw, van onze diensten gebruik. Hier zijn wij trots op!

Ben Hoppener - Coating Advies Nederland BV

Waarmee kan ik u van dienst zijn ?

Ben Hoppener
Contact