Advies

Onze expertise
uw voordeel.

Wij zijn specialisten op het gebied van industriële oppervlaktebehandeling van metalen en wij delen die kennis graag met u.

Wij adviseren, helpen en begeleiden u bij het verbeteren en controleren van de kwaliteit van uw coatings en coatingprocessen. Maak ook gebruik van onze specialistische kennis en zeer persoonlijke aanpak.

Kwaliteitsverbetering

Continu verbeteren, een vak apart

U wilt de beste coating kwaliteit leveren. Wij helpen u bij het oplossen van problemen en kunnen u helpen bij het opzetten van kwaliteitssystemen.

Wij ondersteunen u bij het professioneel opzetten en implementeren van het best passende systeem, volledig op maat voor uw bedrijf. Door onze jarenlange ervaring met certificeringen zoals ISO Qualicoat en Qualisteelcoat weten wij precies waar u op moet letten bij de borging van kwaliteit.

Keuze laksysteem

De juiste keuze voor optimale duurzaamheid

U bent op zoek naar een nieuw of alternatief laksysteem.

Voorkom dat u het wiel opnieuw moet uitvinden en maak gebruik van onze kennis en ervaring. Wij ontwikkelen voor u het best mogelijke laksysteem. In een korte tijd en tegen minimale kosten.

Inspectie

Een écht onafhankelijk oordeel

Heeft u een geschil over gecoate producten of materialen, dan heeft u behoefte aan een onafhankelijke partij die het probleem in kaart brengt.

Laat Coating Advies Nederland een objectieve inspectie van het geleverde werk uitvoeren. Wij stellen een helder inspectierapport op en kunnen in ons laboratorium laktechnische onderzoeken uitvoeren.

image 1 image
Aankoopadvies

Ondersteuning bij een belangrijke beslissing

De aanschaf van een nieuwe poedercoatinstallatie vraagt om een forse investering. Hierin wilt u een goed onderbouwde keuze maken.

Aan de hand van uw wensen verzorgen wij een correcte offerte-aanvraag en helpen u bij het beoordelen van de voorstellen van de leveranciers. Ook begeleiden wij u bij de opstart van uw nieuwe installatie door uw personeel te trainen en de kwaliteit van het productieproces te borgen.

Erwin Sleegers - Coating Advies Nederland BV

Wij adviseren u graag!

Wilt u meer weten, neem dan contact met ons op voor een afspraak.
Contact

Heeft u een vraag of een opmerking ?

Laat het ons weten en wij bellen of mailen u terug.